Úvod » Novinky

Zhodnocení podzimní části sezóny 14/15 kapitánem týmu Kubou Reichmannem

publikováno 14.02.2015

1) Kapitáne, jak bys zhodnotil podzimní část sezóny? První zápas jsme vyhráli, ale pak se nám už spíše nedařilo, než dařilo, tak čím si to vysvětluješ?

S podzimní sezonou jsem nespokojený. K zápasům jsme přistupovali bez nasazení a neprezentovali se hrou, kterou bychom chtěli. Často jsme se scházeli v malém počtu a v několika zápasech se velmi projevilo oslabení o klíčové hráče do ofenzivy. V obranné činnosti jsme kupili hromadu zbytečných chyb a dostávali laciné góly. Soupeře jsme pouštěli do vedení a těžko se pak dostávali zpátky do zápasu. Postavení v tabulce je pro nás vzhledem k průběhu podzimu ještě celkem milosrdné. Poslední 2 zápasy ale přišlo konečně zlepšení a doufám, že v tomto duchu budeme na jaře pokračovat.

2) Koho bys chtěl za podzimní část vyzdvihnout?

Vždycky vyzdvihuji hlavně tým, ale ten popravdě moc na podzim neklapal. A bohužel ani žádný z jednotlivců nepodával nadstandardní výkony. Myslím, že to byla naše nejhorší půlsezona v historii.

3) Chystají se v zimním období nějaké změny v týmu či nějaké halové tréninky / turnaje?

Rád bych aby kádr zůstal nezměněný, ale možná jednoho hráče přivedeme. Určitě uspořádáme nějaké tréninky v hale jako v minulém roce a účast na jednom nebo dvou turnajích je také v plánu. Konkrétní podobu zimního plánu ještě ale nemáme.

4) Tabulka je extrémně vyrovnaná, když jsme 4 body od prvního místa i od sestupu. Jaké ambice vkládáš do týmu pro jarní část?

Já bych hlavně chtěl, abychom se futsalem znovu bavili. Některé zápasy byly opravdu hrozné a i morálka šla dolů. Konkrétní cíle nemám, ale pokud by se nám podařilo se umístit v první trojce, byl by to i vzhledem k průběhu podzimu dobrý výsledek.

5) Je podle tebe v nějakém krátkodobém horizontu možný postup do Pražského přeboru a co by bylo potřeba v našem týmu zlepšit, aby se to povedlo a Comes tam hrál důstojnou roli?

Před půl rokem bych řekl, že ano. V současné chvíli si myslím, že nám ještě něco chybí. Potřebovali bychom přivést jednoho nadprůměrného, rozdílového hráče, který by celý tým pozvedl. Jenže to je v dnešní době, kdy nemá nikdo čas, problém. Pokud se ale budeme schopni vrátit k výkonům, které jsme podávali na jaře, může se stát zázrak.

Díky za rozhovor! TP#12

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 15570
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Cetag

Aktualita

Tomáš Pravenec má z postupu stejnou radost jako Luboš Hovorka ze šunkového chlebíčku a v přeboru vypustí tradiční kvér
Opora zadních řad Tomáš Pravenec se rozpovídal o minulé sezoně a o tom, jak se těší na první ročník v pražském přeboru.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery